Ένας οδηγός ενός SUV ακολούθησε πιστά τις υποδείξεις του Google Maps καταλήγοντας σε απότομα σκαλοπάτια στο Gudalur της Ινδίας. Το περιστατικό συνέβη όταν ένας άνδρας οδηγούσε από το Gudalur, όπου αυτός και οι φίλοι του πέρασαν το Σαββατοκύριακο και χρησιμοποίησαν το Google Maps για να επιστρέψουν στην Karnataka.

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Google Maps, επέλεξαν την πιο γρήγορη διαδρομή που φυσικά τους πέρασε μέσα από απότομα σκαλοπάτια σε μια κατοικημένη περιοχή δίπλα από τα Κεντρικά της Αστυνομίας. Αδύνατο να προχωρήσει το όχημα, ζήτησαν τη βοήθεια κατοίκων και προσωπικού της αστυνομίας.

Προσπάθησαν σιγά να κατεβάσουν το όχημα. Στο indiatoday, στον σύνδεσμο της πηγής μπορείς να δεις και σχετικό βίντεο. Ας ελπίσουμε μόνο να μην έσπασε κάποια ανάρτηση.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.