Τα Samsung Galaxy S22 έχουν αρκετές βελτιώσεις κάμερας και η εταιρεία ανακοίνωσε ότι προσθέτει ορισμένες από αυτές σε επιλεγμένες ναυαρχίδες Galaxy S, Note, και Z. Αναλυτικά, οι βελτιώσεις με βάση τα μοντέλα είναι οι παρακάτω.

Βελτιωμένα νυχτερινά πορτρέτα σε όλα τα Galaxy S20, όλα τα Galaxy S21, όλα τα Galaxy Note 20, το Galaxy Z Fold 2, και το Galaxy Z Fold 3. Η επεξεργασία «Nightography» της σειράς S22 επιτρέπει τη χρήση του τηλεφακού σε λειτουργία πορτραίτου για νυχτερινή φωτογραφία.

Βελτιωμένη (ή προσθήκη) λειτουργία αυτόματης πλαισίωσης: σε όλα τα Galaxy S21, το Galaxy S21 FE, τα Galaxy Z Flip 4G και 5G, το Galaxy Z Fold 2, και το Galaxy Z Fold 3. Αυτή η λειτουργία κάνει δυνατή την τοποθέτηση έως και 10 ατόμων στο κάδρο – αρκεί να στέκονται σε απόσταση έως και 5 μέτρα. Τα foldable το είχαν ήδη, αλλά η εταιρεία το βελτίωσε, ενώ το πρόσθεσε στα S21.

Βελτιωμένα εφέ για βιντεοκλήσεις: σε όλα τα Galaxy S20, το Galaxy S20 FE, όλα τα Galaxy Note 20, όλα τα Galaxy S21, το Galaxy S21 FE, τα Galaxy Z Flip 4G και 5G, το Galaxy Z Flip 3, το Galaxy Z Fold 2, και το Galaxy Z Fold 3. Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2022 θα το πάρουν και όλα τα Galaxy S10, το Galaxy S10 Lite, όλα τα Galaxy Note 10, και το Galaxy Note 10 Lite.

Αυτή η δυνατότητα λειτουργεί με εφαρμογές τρίτων και προσθέτει αντικατάσταση φόντου και στοιχεία ελέγχου μικροφώνου στην κλήση. Οι υποστηριζόμενες εφαρμογές είναι οι Duo, Google Meet, Knox Meeting, Messenger (Meta), Microsoft Teams, WhatsApp, Zoom, BlueJeans, Webex Meetings, και KakaoTalk.

Εφέ auto-framing για βιντεοκλήσεις: σε όλα τα Galaxy S21, το Galaxy S21 FE, τα Galaxy Z Flip 4G και 5G, το Galaxy Z Fold 2, και το Galaxy Z Fold 3. Αυτή είναι πραγματικά η καλύτερη περίπτωση χρήσης του χαρακτηριστικού, αφού επιτρέπει στον χρήστη να μετακινείται χωρίς να ανησυχεί για την αναπροσαρμογή του πλαισίου.

Βελτιωμένη ποιότητα κάμερας για εφαρμογές τρίτων: σε όλα τα Galaxy S21, το Galaxy S21 FE, το Galaxy Z Flip 3, και το Galaxy Z Fold 3. Τα Samsung Galaxy S22 έχουν υποστήριξη για τις προηγμένες λειτουργίες επεξεργασίας της κάμερας στο Instagram, στο TikTok, και στο Snapchat. Πλέον, αποκτούν την ίδια υποστήριξη και παλαιότερα μοντέλα.

Βελτιώσεις ειδικά για το Galaxy Z Fold 3: Το foldable θα λάβει υποστήριξη για την εφαρμογή Expert RAW, η οποία θα είναι διαθέσιμη για λήψη από το Galaxy Store από αυτόν τον μήνα. Επιπλέον, η λειτουργία Pro της κύριας εφαρμογής κάμερας λειτουργεί τώρα και με τον τηλεφακό.

Αυτές οι ενημερώσεις κυκλοφορούν στην Κορέα, αλλά περιμένουμε σύντομα να είναι διαθέσιμες παγκοσμίως. Το χρονοδιάγραμμα εξαρτάται από τη χώρα, την αγορά, τον πάροχο, και πολλούς άλλους παράγοντες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.