Τα leaks για τα Google Pixel 8 έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό. Αυτό βοήθησε στο να γνωρίζουμε τα πάντα για τις συσκευές της σειράς, με εξαίρεση λεπτομέρειες, οι οποίες γίνονται γνωστές σταδιακά. Έχουμε περιθώρια για τα leaks της τελευταίας στιγμής, έως τις 4 Οκτωβρίου, και μόλις διέρρευσε επίσημο προωθητικό βίντεο για τις κάμερες των τηλεφώνων.

Το βίντεο αναλύει όλα τα νέα AI κόλπα της κάμερας των Pixel 8 και τις δυνατότητες φωτογράφησης και λήψης βίντεο. Τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται στο κλιπ περιλαμβάνουν νέα manual controls της κάμερας διαμορφωμένα με βάση αυτά των DSLR για το Pixel 8 Pro. Η Google δίνει επιτέλους στους χρήστες την ελευθερία να παίζουν με την ταχύτητα κλείστρου, το ISO, την εστίαση, και άλλες πτυχές της φωτογραφίας, στο Pro μοντέλο.

Υπάρχει επίσης μια νέα λειτουργία ανταλλαγής προσώπου και στα δύο Google Pixel 8, που πιθανώς τροφοδοτείται από AI. Αν τύχει να απαθανατίσετε κάποιον με μια κακή ή περίεργη έκφραση προσώπου, θα μπορείτε να την αλλάξετε με μια καλύτερη.

Φαίνεται ότι τα νέα Pixel θα καταγράφουν πολλαπλές εικόνες και θα προσφέρουν στον χρήστη επιλογές για να επιλέξει την καλύτερη έκφραση. Εναλλακτικά, η Google μπορεί να χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για την προσαρμογή των εκφράσεων του προσώπου – μια λειτουργία που μπορείτε να βρείτε αυτές τις μέρες σε πολλές third-party εφαρμογές επεξεργασίας εικόνων με τεχνητή νοημοσύνη.

https://twitter.com/Za_Raczke/status/1705571842826596829

Άλλα χαρακτηριστικά της κάμερας των Google Pixel 8 που τονίζονται στο βίντεο περιλαμβάνουν τις λειτουργίες Real Tone, Night Sight, Astrophotography, το εργαλείο Audio Magic Eraser και το Super Res Zoom. Αυτά θα πρέπει να σας φαίνονται οικεία αν είστε χρήστης ενός Pixel ή αν παρακολουθείτε τα τηλέφωνα της Google.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.