Η Vivo επιβεβαίωσε ήδη ότι τα X80 θα έχουν τον βελτιωμένο ISP V1+, ο οποίος θα συνδυαστεί είτε με ένα chipset Dimensity 9000, είτε με ένα chipset Snapdragon 8 Gen 1 – για τα διαφορετικά μοντέλα της σειράς.

Είτε έτσι είτε αλλιώς, αυτό το νέο chip θα επεξεργάζεται δεδομένα εικόνας από έναν νέο αισθητήρα – η κυκλοφορία της σειράς X80 θα σηματοδοτήσει το παγκόσμιο ντεμπούτο του ολοκαίνουργιου Sony IMX866.

Ο IMX766, που έχουν τα Vivo X70, έχει ένα τυπικό φίλτρο Quad Bayer. Από την άλλη, ο νέος IMX866 έχει φίλτρο RGBW, το οποίο θα συλλαμβάνει περισσότερο φως και θα υποστηρίζεται από προσαρμοσμένους αλγόριθμους επεξεργασίας εικόνας στο V1+.

Ο Sony IMX866 θα έχει περίπου το ίδιο μέγεθος με τον προκάτοχό του, 1/1.5” optical format – έναντι 1/1.56”, χωρίς όμως να έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες για την ανάλυση και άλλα χαρακτηριστικά.

Τα Vivo X80 θα διαθέτουν επίσης κάμερα με σταθεροποίηση gimbal. Μια άλλη κάμερα θα έχει προηγμένο φακό 7 στοιχείων. Επιπλέον, όλες οι κάμερες θα επωφεληθούν από την αντιανακλαστική επίστρωση Zeiss T*.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.Vivo X80 Sony IMX866

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.