Η Samsung κυκλοφορεί αρκετές συσκευές κάθε χρόνο, αλλά συχνά, μόνο μερικές από αυτές απογειώνονται πραγματικά. Το Galaxy Watch 4 και το Galaxy Tab S6 Lite πρέπει να κάνουν μεγάλα νούμερα, καθώς η Samsung φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα ενημερωμένες εκδόσεις αυτών των προϊόντων για το 2024.

Το Galaxy Tab S6 Lite κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από σχεδόν τέσσερα χρόνια, το 2020, με τη σειρά Galaxy Watch 4 να λανσάρεται ένα χρόνο αργότερα, στα μέσα του 2021. Παρά το γεγονός ότι η Samsung έχει έκτοτε κυκλοφορήσει δύο ή τρεις νέες γενιές κάθε σειράς προϊόντων, φαίνεται ότι η εταιρεία έχει σχέδια να αναβιώσει αυτά τα παλαιότερα μοντέλα.

Αυτό αναφέρει ο Roland Quandt, γνωστός και έγκυρος leaker / tipster, ο οποίος λέει ότι τα “Samsung Galaxy Watch 4 (2024)” και “Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024)” είναι προ των πυλών. Είναι εξαιρετικά σπάνιο να βλέπουμε ονόματα μοντέλων προϊόντων να επαναχρησιμοποιούνται με αυτόν ακριβώς τον τρόπο και είναι τρελό να βλέπουμε τη Samsung να ανακυκλώνει αυτά τα προϊόντα ηλικίας 3+ ετών.

Για να προστεθεί περισσότερη σύγχυση, η Samsung τεχνικά το έχει ήδη κάνει αυτό για το Galaxy Tab S6 Lite. Το tablet κυκλοφόρησε αρχικά στις 16 Μαΐου 2020, αλλά επανακυκλοφόρησε στις 23 Μαΐου 2022. Η ανανεωμένη έκδοση απέκτησε απλώς ένα νέο chip, αλλάζοντας από τον Exynos 9611 στον Snapdragon 732G.

Δεν είναι σαφές τι μπορεί να έχει σχεδιάσει η Samsung για τις νέες εκδόσεις αυτών των προϊόντων. Το Tab S6 Lite θα μπορούσε να κυκλοφορήσει με ένα διαφορετικό chip, ξανά, όπως και το Galaxy Watch 4. Και τα δύο προϊόντα, εκτός από τα chip τους, εξακολουθούν να είναι αρκετά ανταγωνιστικά.

Οι μόνες μεγάλες υποβαθμίσεις σε σχέση με τα υπάρχοντα προϊόντα θα ήταν μια οθόνη με υψηλότερο ρυθμό ανανέωσης στο Samsung Galaxy Tab S6 Lite (2024) και γυαλί από ζαφείρι στο Watch 4 (2024). Με τη σωστή τιμή, αυτά τα 2024 μοντέλα θα μπορούσαν να αποτελέσουν δύο εξαιρετικές φιλικές ως προς την τσέπη των καταναλωτών προτάσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.