Τα Windows 11 φέρνουν πολλές αλλαγές που μπορεί να αρέσουν ή να μην αρέσουν σε όλους, αλλά στην τελική, αργά ή γρήγορα, όλοι θα πρέπει να ανεχτούν ή να συνηθίσουν, αν θέλουν να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν το λειτουργικό της Microsoft.

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές είναι η μείωση του μεγέθους του μενού που βλέπουμε όταν κάνουμε δεξί κλικ. Η εταιρεία μάζεψε όλες τις βασικές λειτουργίες στην κορυφή και τις έκανε εικονίδια. Μετά από κάτω εμφανίζει ομαδοποιημένες όλες τις άλλες συντομεύσεις. Αυτό όμως δεν αρέσει σε όλους. Πάλι καλά, η Microsoft σκέφτηκε και αυτούς τους χρήστες και πρόσθεσε το “Show more options” που εμφανίζει ένα πιο μεγάλο μενού.

Βέβαια, μπορεί εσύ και εγώ να ανήκουμε σε εκείνους που απλά θέλουμε πίσω το παλιό κλασικό τεράστιο και χαοτικό μενού που έχει το λειτουργικό πριν τα Windows 11. Όπως πάντα, σου έχω τη λύση. Πρώτα από όλα, κάνε ένα backup το Registry, για καλό και για κακό. Μετά, γράψε στην αναζήτηση “cmd” και τρέξε το Command Line. Κάνε copy paste την εντολή που σου δίνω και πάντα Enter. Μία επανεκκίνηση και έχεις το παλιό κλασικό μενού.

reg add "HKCU\Software\Classes\CLSID\{86ca1aa0-34aa-4e8b-a509-50c905bae2a2}\InprocServer32" /f /ve

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.