Η Huawei παρουσίασε και κυκλοφορεί, επιτέλους, τα P60, P60 Pro, και P60 Art, επαναστατώντας για μία ακόμα αφορά στον τομέα της smartphone φωτογραφίας. Πριν καν την ανακοίνωση των τηλεφώνων, είχαμε δει δείγματα από τα ισχυρά συστήματα καμερών τους, αλλά τώρα έχουμε στη διάθεση μας δύο πολύ ιδιαίτερα δείγματα.

Στις 24 Μαρτίου του 2023, πριν λίγες ημέρες, έλαβε χώρα ένα σπάνιο ουράνιο γεγονός κατά τη διάρκεια του οποίου μπορεί να παρατηρηθεί και να φωτογραφηθεί καθαρά, από διάφορες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο, η ευθυγράμμιση του Δία, της Αφροδίτης και του Άρη.

Η ημισέληνος κάλυψε για λίγο την Αφροδίτη, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό στιγμιότυπο της φωτεινότητας του πλανήτη στον ουρανό. Αυτό το γεγονός έδωσε επίσης στη Huawei την ευκαιρία να παρουσιάσει τις φωτογραφικές δυνατότητες του νεότερου κορυφαίου flagship smartphone της, του P60 Pro.

Huawei P60 Pro XMAGE Venus Moon

Με φακό “F2.1 Large Aperture” και τηλεφακό 90 χιλιοστών με ψηφιακό ζουμ “200x”, το P60 Pro έχει σχεδιαστεί για να ανταγωνίζεται άλλα high-end smartphones. Η απόδοση του P60 Pro σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού είναι σημαντικά βελτιωμένη σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, το P50 Pro.

Ένα στέλεχος της Huawei μοιράστηκε φωτογραφίες στο κινέζικο κοινωνικό δίκτυο Weibo, που φέρεται να τραβήχτηκαν από συναδέλφους του στη Μαλαισία με το P60 Pro, με μια καθαρή λήψη της Αφροδίτης πέρα από την ημισέληνο του φεγγαριού.

Η σεληνιακή υφή, καθώς το χρώμα και η φωτεινότητα του πλανήτη απεικονίζονται καλά στη φωτογραφία, υποδεικνύοντας ότι η Huawei δεν βασίστηκε σε κανένα κόλπο της κάμερας αυτή τη φορά και άφησε το XMAGE σύστημα του P60 Pro να αποτυπώσει την ομορφιά του ουράνιου γεγονότος.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είμαι σίγουρος θα έχει εξαιρετικές φωτογραφικές δυνατότητες. Σχετικά εύκολη λύση για τα Google services υπάρχει, η έλλειψη 5G προσωπικά δε θα με απασχολούσε και τόσο δεν είναι ότι έχουμε και τη φοβερή κάλυψη, το μόνο αρνητικό για μένα είναι ο παλαιότερες επεξεργαστής σε συνδυασμό με την υψηλή τιμή που θα εχει Ελλάδα, για 1.200 ευρω το κόβω.

  2. Φιλότιμη προσπάθεια αλλά δεν την λες καλή. Στερείται ευκρίνειας η Σελήνη και η Αφροδίτη δεν είναι κίτρινη και τόσο ασαφής στο σχήμα αφού διαθέτει φάσεις όπως η Σελήνη που διακρίνονται. Όχι φυσικά με γυμνό μάτι. Για να βγάλεις σωστή φωτογραφία χρειάζονται άλλα οπτικά που δεν γίνεται να υπάρξουν σε μια κινητή συσκευή. Για την Αφροδίτη. Για την Σελήνη τις καλύτερες αποδόσεις τις έχω δει από Samsung.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.