Οι επιβλαβείς σύνδεσμοι είναι ένα ιδιαίτερα μεγάλο πρόβλημα στο σύγχρονο κόσμο του διαδικτύου και ένα από τα καλύτερα VPNs δημιούργησε ένα δωρεάν εργαλείο ελέγχου των συνδέσμων σου. Αποκαλείται Link Checker και σου επιτρέπει να βλέπεις αν κάποιο URL είναι επικίνδυνο ή ενέχει κινδύνους.

link checker

Απλά κάνεις επικόλληση το URL που σε ενδιαφέρει βλέπεις το αποτέλεσμα. Μπορείς να αποκτήσεις πρόσβαση σε αυτό από οποιονδήποτε browser, σε οποιαδήποτε συσκευή και είναι και εντελώς δωρεάν, χωρίς να χρειάζεται συνδρομή NordVPN. Δεν χρειάζεται ούτε καν να δημιουργήσεις έναν λογαριασμό.

Αν για παράδειγμα λάβεις κάποιο μήνυμα SMS με έναν σύνδεσμο μπορείς να τον περάσεις από το Link Checker για να διαπιστώσεις αν είναι κακόβουλο για να μην την πατήσεις. Μπορείς να το βρεις εντελώς δωρεάν εδώ

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.