Για μια πιο ευέλικτη εμπειρία all-in-one, το form factor Tiny-in-One (TIO) επέτρεπε εξ αρχής τη σύνδεση χωρίς καλώδιο με διαφορετικά Tiny PCs, αλλά και τη δυνατότητα απενεργοποίησης εξαρτημάτων όταν χρειάζεται, έτσι ώστε η οθόνη και ο υπολογιστής να μπορούν να κάνουν refresh ξεχωριστά.

 

Ενισχύοντας περαιτέρω τον παράγοντα ευκολίας, η τελευταία γενιά οθονών ThinkCentre TIO είναι γεμάτη με χαρακτηριστικά που απλοποιούν τη χρήση και καλύπτουν στο έπακρο τις ανάγκες ενός πιο υβριδικού εργατικού δυναμικού. Διαθέσιμο σε δύο μεγέθη, 21,5 ιντσών και 23,8 ιντσών, η νέα οθόνη ThinkCentre Tiny-in-One Gen 5 Monitor προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ήχου/εικόνας VoIP μέσω της αναβαθμισμένης κάμερας web 1080p και του μικροφώνου που διαθέτει, αλλά και των δύο ηχείων στην μπροστινή όψη, απέναντι από τον χρήστη.

Με οθόνη sRGB FHD 3 πλευρών, χωρίς bezels, και οι δύο οθόνες χρησιμοποιούν τεχνολογία φυσικού χαμηλού μπλε φωτός για την άνεση των ματιών και διατίθενται με οθόνη αφής 10 σημείων4, ή όποια υποστηρίζει επίσης τη χρήση stylus pen.

Η σειρά προϊόντων ThinkCentre TIO διαθέτει στο πίσω μέρος της ειδική «θήκη» για την ενσωματωμένη θύρα σύνδεσης 3 σε 1, στην όποια μπορεί να «κουμπώνει» η μονάδα επιφάνειας εργασίας Tiny, με μία μόνο κίνηση, χωρίς να απαιτείται καλώδιο.

Ως μέρος της ανανεωμένης σχεδίασής του, το νέο ThinkCentre TIO Gen 5 έχει βελτιωθεί και τώρα υποστηρίζει, εκτός από το ThinkCentre Tiny, ακόμη και τα υψηλής απόδοσης ThinkStation Tiny workstation PCs. Ανεξάρτητα από το ποια μονάδα υπολογιστή είναι συνδεδεμένη, μια περιστρεφόμενη, αεριζόμενη πόρτα έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει και να προστατεύει την θήκη της ενσωματωμένης θύρας, εξασφαλίζοντας μια καθαρή, κομψή εμφάνιση στην πίσω όψη της συσκευής – ιδανικά για ρεσεψιόν, περίπτερα,  σταθμούς εργασίας και τηλεφωνικά κέντρα.

Για να διασφαλιστεί περαιτέρω το φορητό αυτό σύστημα, μια διπλή κλειδαριά τύπου Kensington περιλαμβάνεται στο ThinkCentre TIO Gen 5, που ασφαλίζει τόσο την οθόνη όσο και το συνδεδεμένο Tiny PC στη θέση τους, ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό όταν οι συσκευές βρίσκονται σε μη ελεγχόμενους, δημόσιους χώρους, όπως ένα περίπτερο εμπορικής έκθεσης ή μια βιβλιοθήκη.

Επίσης νέο σε αυτή τη γενιά, το ThinkCentre TIO Gen 5 περιλαμβάνει μια πίσω θύρα HDMI καθώς και μια θύρα DisplayPort, επιτρέποντας εκτεταμένη συμβατότητα με έως και δύο επιπλέον εξωτερικούς υπολογιστές, είτε πρόκειται για φορητό υπολογιστή, σταθμό εργασίας ή άλλο επιτραπέζιο υπολογιστή.

Οι οθόνες ThinkCentre TIO Gen 5 περιλαμβάνουν επίσης πολλές από τις ενημερώσεις σχεδιασμού γενιάς που ανακοινώθηκαν πρόσφατα για τη σειρά οθονών ThinkVision™ T της Lenovo, συμπεριλαμβανομένης μιας εργονομικής βάσης με μεγαλύτερο εύρος ανύψωσης, ένα νέο κουμπί joystick για τη διαμόρφωση των ρυθμίσεων της συσκευής, ειδικά κουμπιά VoIP στο  μπροστινό μέρος της οθόνης, για εύκολο έλεγχο της έντασης και, τέλος, ένα έξυπνο φως που ανάβει κόκκινο όταν η κάμερα είναι ενεργοποιημένη, ώστε να ειδοποιεί όταν ο χρήστης βρίσκεται σε μια ψηφιακή συνάντηση.

Οι οθόνες ThinkCentre TIO Gen 5 είναι συσκευασμένες σε χάρτινο μαξιλάρι. Επιπλέον, μπορεί επίσης να προστεθεί η υπηρεσία Lenovo CO2 Offset για να βοηθήσει τις εταιρείες να αντισταθμίσουν τις εκπομπές άνθρακα που σχετίζονται με τις οθόνες αυτές.

 

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.