Λίγες μέρες πριν, leak για το επερχόμενο MIUI 13 αποκάλυψε κάποια χαρακτηριστικά και βελτιώσεις της επερχόμενης ROM σε σχέση με το MIUI 12. Στη λίστα αναφερόταν και τη δυνατότητα επέκτασης μνήμης. Σήμερα, νέο leak ασχολείται με τον τρόπο λειτουργίας και τη χρηστικότητα αυτής της δυνατότητας.

Σύμφωνα με το leak, η δυνατότητα επέκτασης μνήμης θα είναι παρόμοια με τη δυνατότητα εικονικής μνήμης RAM που έχουμε δει σε smartphone των Oppo και Vivo. Θα επιτρέψει σε οποιαδήποτε συσκευή Xiaomi να αποκτήσει επιπλέον 3 GB μνήμης RAM, εκτός από την τυπική μνήμη RAM στο τηλέφωνο.

Ουσιαστικά, όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία στο MIUI 13, θα χρησιμοποιεί τον χώρο αποθήκευσης του smartphone ως RAM. Λέγεται ότι αυτή η δυνατότητα, που ενεργοποιείται / απενεργοποιείται από τις ρυθμίσεις – σύμφωνα με ένα screenshot από τη σελίδα ρυθμίσεων ενός Xiaomi smartphone – θα βοηθήσει τα παλιά Xiaomi smartphone να αποκτήσουν επιπλέον μνήμη RAM.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.