Το κείμενο Ενημέρωσης για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων της Υπηρεσίας Cosmote TV άλλαξε. Οι κύριες αλλαγές είναι: α. ενοποίηση κειμένων ενημέρωσης για Cosmote Tv streaming και Cosmote TV μέσω Δορυφόρου.

Winbank: Ανακοίνωση για πελάτες που χρησιμοποιούν τις κάρτες της σε ψηφιακά πορτοφόλια

β. νέοι σκοποί επεξεργασίας δεδομένων (καταπολέμηση της πειρατείας και εύρυθμη λειτουργία & διαχείριση προβλημάτων εξοπλισμού) και γ. αλλαγή χρόνου διατήρησης δεδομένων μετά τη λήξη της σύμβασης.

Μπορείτε να βρείτε το νέο κείμενο μεταβαίνοντας στην επιλογή Προσωπικά Δεδομένα/Ενημέρωση Προστασίας Δεδομένων που θα βρείτε είτε στο μενού της υπηρεσίας (τηλεοράσεις & web) είτε επιλέγοντας το avatar (mobile & tablets).

Εν ολίγοις πρόκειται για αλλαγές στους όρους χρήσης της υπηρεσίας Cosmote TV και την επεξεργασία για τους σκοπούς που αναφέρθηκαν.

Cosmote 5G: Η εικόνα που εξηγεί απλούστατα τις διαφορές στη ταχύτητα βάσει συχνοτήτων

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.