Κάποια smartphones της κινέζικης εταιρείας – συμπεριλαμβανομένου του Xiaomi Mi 11 Ultra – παρουσιάζουν σοβαρό πρόβλημα υπερθέρμανσης. Για να λύσει πιο γρήγορα αυτό και άλλα προβλήματα των τηλεφώνων της, η εταιρεία έφτιαξε το MIUI Pioneer Group.

Ο Product Director της Xiaomi και GM του MIUI Experience, Jin Fan, είχε πει ότι σύντομα θα κυκλοφορήσουν updates που λύνουν το πρόβλημα της υπερθέρμανσης και βελτιώνουν τη game frame stabilization τεχνολογία – που προς το παρόν είναι διαθέσιμη μόνο σε όσα smartphones έχουν τον Snapdragon 888.

Ένα νέο update επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του Jin Fan. Αναφερόμαστε στο update με build number 12.5.8.0.RKBCNXM και μέγεθος 188MB που έρχεται για να λύσει το πρόβλημα της υπερθέρμανσης. Το update είναι διαθέσιμο για το Xiaomi Mi 11 Ultra και τα άλλα μοντέλα της σειράς Mi 11.

Η ενημέρωση βελτιώνει τα όρια της θερμοκρασίας σε κάποιες σκηνές και διορθώνει το πρόβλημα υπερθέρμανσης των τηλεφώνων με τον Snapdragon 888. Πώς το κατάφερε αυτό η Xiaomi; Δεν έχουμε ιδέα, αλλά οι χρήστες λένε ότι είδαν μεγάλο περιορισμό στις επιδόσεις του chip και παρατήρησαν frame drop, ενώ κάποια παιχνίδια τρέχουν αναγκαστικά στα 60Hz.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.