Οι πολίτες οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση από την 22/07/2025, και πριν την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης ΕΝΦΙΑ 2025 και οι οποίοι έχουν μεταβολές στην ακίνητη περιουσία τους μέσα στο 2024 (εκκαθάριση ΕΝΦΙΑ 2025), μπορούν αν θέλουν, να κάνουν νέα αίτηση, η οποία θα ελεγχθεί, όσον αφορά την ακίνητη περιουσία, βάσει της τελευταίας εκκαθάρισης ΕΝΦΙΑ (2025).
Υπενθυμίζεται ότι:
- Οι πολίτες μπορούν να υποβάλουν αίτηση οποιαδήποτε στιγμή επιθυμούν εντός του έτους (αφού πρώτα ακυρώσουν ήδη υπάρχουσα υποβληθείσα αίτηση).
- Με την παρέλευση διμήνου από τη λήξη της διορίας υποβολής φορολογικών δηλώσεων (από 22/07/2025 έως και 22/09/2025), όσοι από τους εν ενεργεία δικαιούχους δεν έχουν υποβάλλει νέα αίτηση, θα απενταχθούν αυτόματα από το ΚΟΤ.
Έλεγχος Διζωνικής Μειωμένης Τιμολόγησης με αριθμό παροχής!
Oι δικαιούχοι θα πρέπει να υποβάλλουν εκ νέου αίτηση μέχρι και 22/09/2025, αλλιώς θα απενταχθούν αυτόματα από το ΚΟΤ.
Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.