Τα διόδια συνεχώς ακριβαίνουν στη χώρα μας και το Google Maps είναι μια από τις εφαρμογές πλοήγησης η οποία σε βοηθάει να επιλέξεις διαδρομές οι οποίες δεν περιλαμβάνουν διόδια. Για να μας προτείνει το Google Maps τέτοιες διαδρομές θα πρέπει να κάνουμε τις σχετικές ρυθμίσεις στη συσκευή μας.

  • Ανοίγουμε την εφαρμογή του Google Maps στο κινητό μας και πιέζουμε τη φωτογραφία του προφίλ μας.
  • Στη συνέχεια πιέζουμε στις Ρυθμίσεις – Settings
  • Έπειτα πηγαίνουμε στις Ρυθμίσεις πλοήγησης – Navigation Settings και τέλος στις επιλογές διαδρομών Route Options επιλέγουμε την αποφυγή διοδίων.

Έτσι, όταν θα αναζητούμε μια διαδρομή για να μας πλοηγήσει η εφαρμογή του Google Maps θα επιλέγει εκείνες οι οποίες δεν έχουν διόδια. Με τη σημαντική πάντα διευκρίνηση ότι τέτοιες διαδρομές είναι και πιο επικίνδυνες οπότε θέλει μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς.

Βλέπουν την ανταπόκριση του οργανισμού στη θεραπεία κατά του καρκίνου

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μας δουλεύετε;; Κάτι που είναι γνωστό από την ύπαρξη της εφαρμογής το αναφέρετε ως είδηση;! Έλεος… Ανεβάστε κάτι αξιόλογο!

  2. Έκτακτη είδηση: Αλλάζει ο τρόπος που θα χρησιμοποιούμε τα κινητά! Κυκλοφόρησε κινητό τηλέφωνο με πρόσβαση στο internet και εφαρμογές…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.