Οι διαφημίσεις στο Youtube έχουν βγει εκτός ελέγχου τα τελευταία χρόνια, που είναι και ο λόγος για τον οποίο πολλοί χρήστες προσπαθούν να αποφύγουν τους ad blockers με κάθε τρόπο. Πλέον, ένας developer αναφέρει έναν ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο που επιταχύνει τις διαφημίσεις του Youtube αντί να τις μπλοκάρει.

Η επίθεση της Google στους ad blockers είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη το τελευταίο διάστημα, κάνοντας πολλούς χρήστες να προβαίνουν σε εναλλαγή μεταξύ των browsers προσπαθώντας να βρουν την ιδανική λύση, ενώ μερικοί φθάνουν μέχρι και το σημείο να τους απεγκαταστήσουν προκειμένου να μπορέσουν να συνεχίσουν να το παρακολουθούν δωρεάν.

Στο Chrome Web Store το extension Ad Speedup κάνει αυτό που δηλώνει η ονομασία του. Αντί να μπλοκάρει διαφημίσεις, τις παίζει σε εξαιρετικά γρήγορη ταχύτητα για να μειωθεί η διακοπή του περιεχομένου που παρακολουθείς όσο το δυνατόν περισσότερο. Το extension υπόσχεται αυτόματα να αναγνωρίσει τη διαφήμιση που παίζει και την επιταχύνει ως και 16x. Μια διαφήμιση 30 δευτερολέπτων δηλαδή μετατρέπεται σε μια μόλις δυο δευτερολέπτων. Επιπλέον, προβαίνει σε σίγαση της διαφήμισης εκ προεπιλογής, ενώ σε μελλοντική έκδοση θα πιέζει αυτόματα το skip button.

Το extension είναι διαθέσιμο στο Chrome Web Store εδώ και λειτουργεί με όλους τους Chromiuμ based browsers όπως και ο Microsoft Edge.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Συγγνώμη, αλλά ο browser Brave δεν αφήνει καμία διαφήμιση να παίξει. Έχω βρει την ησυχία μου εδώ και ένα χρόνο τώρα.

  2. Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά σε όλους!
    Ποιο-α από αυτά παίζουν σε android κ ποιο-ποια από αυτά σε iOS?
    Υπάρχει δυνατότητα για ακριβές link μην ταλαιπωριόμαστε με δοκιμές;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.