Υπήρξαν πολλές συζητήσεις σχετικά με τον αριθμό των συσκευών που θα διαδεχθούν το iPhone X, την τεχνολογία οθόνης, το μέγεθος, τη συνολική σχεδίαση, αλλά και πιθανές καθυστερήσεις, τους τελευταίους μήνες, αλλά όπως πάντα, δεν έχουμε ακούσει πολλά για τα σχέδια της Apple όσον αφορά επεξεργαστή ή μνήμη στα νέα smartphone.

Μέχρι σήμερα δηλαδή, αφού ανακαλύφθηκε ένα benchmark μια συσκευής με όνομα “iPhone11,2”. Πριν προχωρήσετε σε συμπεράσματα, να τονίσουμε ότι αυτό το όνομα δεν σημαίνει τίποτα. Προφανώς, θα μπορούσαμε να δούμε το iPhone 11 (ή XI) να κυκλοφορεί αυτό το φθινόπωρο, αλλά αυτή η θεωρία δεν υποστηρίζεται με κανένα τρόπο από τα αποτελέσματα του Geekbench.

Πάμε όμως στο ουσιαστικό μέρος, αυτό το μυστήριο iPhone 11,2 τρέχει το νέο iOS 12 σε δοκιμαστική έκδοση και είναι ικανό να φτάσει τους 4.600 πόντους και τους 11.000 πόντους στα τεστ ενός και πολλών πυρήνων, αντίστοιχα.

Τα αποτελέσματα αυτά είναι πολύ κοντά στις επιδόσεις του iPhone X. Λάβετε υπόψη ότι το iOS 12 δεν έχει φτάσει ακόμα στο τελικό του στάδιο ανάπτυξης και το ίδιο πιθανότατα ισχύει και για έναν νέο επεξεργαστή βασισμένο σε ARM με 6 πυρήνες που φτάνουν τα 2,49 GHz, που φαίνεται να διαθέτει η συσκευή.

Η πιο ενδιαφέρουσα αποκάλυψη σήμερα είναι τα 4GB μνήμης RAM αυτού του διαδόχου του iPhone X. Αυτό δεν είναι κάτι που η Apple διαφημίζει συνήθως, αλλά θα μπορούσε να είναι το πρώτο στην ιστορία των iPhone με 4GB RAM. Το περσινό iPhone 8 έχει μόνο 2GB, ενώ το 8 Plus και το X είναι στα 3GB.

Φυσικά, μερικοί κορυφαίοι κατασκευαστές Android έρχονται σήμερα με συσκευές που φτάνουν τα 8GB μνήμης RAM, αλλά το iOS είναι γνωστό ως μια πλατφόρμα λογισμικού που διαφέρει σημαντικά από το Android. Δυστυχώς, το ερώτημα παραμένει – ποιο από τα τρία iPhone 2018 είναι το “11,?”;

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.