Πάρα πολλά τα leaks και τα teasers για τα Oppo Reno 4 και 4 Pro. Πέρασαν από την ΤΕΝΑΑ, διέρρευσαν renders, εμφανίστηκαν σε ηλεκτρονικό κατάστημα, και η εταιρεία κάνει tease διάφορα χαρακτηριστικά. Έχει προκληθεί λοιπόν ένας μικρός χαμός, γι’ αυτό λέω να τα βάλω σε μία σειρά.

Τα Oppo Reno 4 είναι δύο, το απλό και το Pro, και έχουν 6,43 και 6,55 ίντσες AMOLED οθόνες με punch hole και in-display fingerprint scanner. Ο επεξεργαστής τους είναι ο Snapdragon 765G χρονισμένος στα 2.4GHz, έχουν μέχρι 12GB μνήμη RAM και 256GB αποθηκευτικό χώρο. Το ένα έχει διπλή 32MP+2MP selfie κάμερα και το άλλο μονή 32MP selfie κάμερα.

Το Oppo Reno 4 Pro έχει 48MP κύρια κάμερα, η δεύτερη έχει αισθητήρα 8MP, και υπάρχουν στο module δύο ακόμα αισθητήρες 2MP ο καθένας. Το απλό έχει την ίδια κύρια, 12MP δεύτερη κάμερα, και μία ακόμα με αισθητήρα 13MP. Η μπαταρία τους είναι χωρισμένη στα δύο με συνολική χωρητικότητα 4.000mAh και υποστήριξη 65W SuperVOOC 2.0 γρήγορη φόρτιση. Τέλος η οθόνη του Pro είναι curved και υποστηρίζει 90Hz ρυθμό ανανέωσης, ενώ του απλού είναι 2.5D.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.