Δεν είναι καθόλου σπάνιο για την Samsung να προσφέρει ειδικές εκδόσεις των συσκευών της για την αγορά της Κίνας, στην οποία αντιμετωπίζει ιδιαίτερες δυσκολίες, ιδίως λόγω του ανταγωνισμού με τις Huawei, Oppo, Vivo και Xiaomi. Φαίνεται ότι η Samsung ετοιμάζει την κυκλοφορία μιας νέας συσκευής που ίσως να πρόκειται για μια έκδοση του Galaxy S9 αλλά με το dual camera set των S9+ σε παρόμοια διάταξη με αυτή του iPhone X.

Φαίνεται να έχει λάβει πιστοποίηση από την κινεζική TENAA και φέρει τα ίδια specs με το S9, τις ίδιες διαστάσεις αλλά και το ίδιο βάρος. Διαθέτει την κωδική ονομασία SM-G8850 και στην τεχνολογική μπλογκόσφαιρα λέγεται ότι είναι το S9 Mini. Το gsmarena από την μεριά του υποστηρίζει ότι είναι ένα νέο Galaxy A8. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε κάτι περισσότερο, σε κάθε περίπτωση σίγουρο είναι ότι η Samsung ετοιμάζει μια νέα συσκευή για την αγορά της Κίνας.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.