Πριν 15 χρόνια, σαν χθες, στις 29 Ιουνίου του 2007, ξεκίνησε να πωλείται μία από τις πιο επαναστατικές συσκευές στην ιστορία της ανθρωπότητας. Αναφερόμαστε στο πρώτο iPhone που με τόσο πάθος παρουσίασε ο Steve Jobs. στις 9 Ιανουαρίου του 2007.

Αν ήξερε να κάνει κάτι πολύ καλά ο Steve Jobs ήταν να πουλάει και δεν θα ξεχάσουμε ποτέ την τρομερή ατάκα που είπε λίγο πριν αποκαλύψει το πρώτο επαναστατικό smartphone της εταιρείας του.

“An iPod, a phone, an internet mobile communicator… these are not three separate devices… Today, Apple is going to reinvent the phone!” και αυτή η εταιρεία το έκανε όντως!

Το κοινό απέδειξε ότι η Apple μπορεί – όταν θέλει – να αλλάξει τον κόσμο και να γράψει πραγματική ιστορία. Χρειάστηκαν μόλις 74 ημέρες για να πουλήσει η εταιρεία 1 εκατομμύριο iPhone στην τιμή των 499 δολαρίων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.