Όπως ήταν αναμενόμενο, η Honor θα βρίσκεται στην MWC 2023 που θα πραγματοποιηθεί στη Βαρκελώνη. Η εταιρεία αναμένεται να λανσάρει εκεί τα Magic 5 series και να παρουσιάσει το Honor Magic Vs στις παγκόσμιες αγορές.

Το ντεμπούτο του foldable smartphone στην Ευρώπη δεν αποτελεί έκπληξη, καθώς ο πρόεδρος της Honor EU, Tony Ran, είχε αναφέρει σε συνέντευξη τους ότι το τηλέφωνο θα έρθει στις ευρωπαϊκές αγορές το πρώτο τρίμηνο του 2023.

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα της εταιρείας, το event για τα Honor Magic 5 series και το Magic Vs θα ξεκινήσει στις 2:30 μ.μ. ώρα Ελλάδος και εμείς θα το καλύψουμε ζωντανά.

Δεν περιμένουμε το foldable smartphone να διαφέρει από την κινέζικη έκδοση ενώ δεν γνωρίζουμε τίποτα για την τιμή του. Όσον αφορά τα Magic 5 series, έχουν ήδη διαρρεύσει πολλές πληροφορίες και ξέρουμε σχεδόν τα πάντα.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.