Κάθε νέο Samsung Galaxy flagship smartphone συνοδεύεται και από νέα χαρακτηριστικά για την κάμερα. Και σύμφωνα με το sammobile ένα από τα καλύτερα, είναι ένα που έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά Samsung Galaxy S20 και έκτοτε έχει φθάσει και σε άλλες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των Galaxy S10 και Note 10 μέσω του One UI 2.1 update. Ο λόγος για το Single Take.

Βασικά το Single Take είναι η απάντηση στο δίλημμα, να προβείς στη λήψη ενός video ή να προβείς στη λήψη μιας στατικής φωτογραφίας σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Με το Single Take μπορείς να τα κάνεις και τα δυο. Όταν πιέζεις το shutter button σε Single Take mode, η κάμερα χρησιμοποιεί την artificial intelligence για να λάβει τόσο φωτογραφίες όσο και video οτιδήποτε βρίσκεται στο frame για 10 δευτερόλεπτα.

Εκτός από το να λαμβάνει τις συνήθεις φωτογραφίες, το Single Take δημιουργεί επίσης φωτογραφίες στις οποίες έχουν εφαρμοστεί τυχαία φίλτρα, ultra wide φωτογραφίες (με τη χρήση της οπίσθιας ultra wide κάμερας), Live Focus bokeh φωτογραφίες, panorama shots και smart crops, που κόβει ορισμένα μέρη της σκηνής για μια πιο καλλιτεχνική πινελιά.  Επιπλέον, προβαίνει στη καταγραφή clips επιπροσθέτως του κανονικού video, συμπεριλαμβανομένων boomerang clips, slow-motion clips και hyperlapse clips. Μπορείς να επιλέξεις τι θέλεις να διατηρήσεις και τι θέλεις να διαγράψεις.

Οι περιπτώσεις στις οποίες θα σου χρειαστεί το Single Take είναι πολλές. Μπορείς να στρέψεις την κάμερα σε ένα μέλος της οικογένειας όσο αυτό σβήνει τα κεριά από μια τούρτα γενεθλίων και αυτόματα να τραβήξεις φωτογραφίες και video την ίδια στιγμή. Σύμφωνα με τη Samsung ήταν μια από τις κύριες περιπτώσεις που οδήγησαν στην ανάπτυξη του Single Take.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.