Ένας χρήστης του iPhone 13 στο Reddit διαπίστωσε πρόσφατα ότι η συσκευή του δεν έτρεχε το ίδιο ομαλά όπως συνήθιζε. Συγκεκριμένα, όταν δοκίμασε το Geekbench 5, διαπίστωσε ότι η CPU έτρεχε στη μισή συχνότητα και πως μπόρεσε να το φτιάξει απλά κάνοντας force reboot.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το force reboot γίνεται πιέζοντας και αφήνοντας το volume up button, πιέζοντας και αφήνοντας το volume down button και στη συνέχεια κρατώντας πατημένο το side button. Κράτησε πατημένο το side button μέχρι να εμφανιστεί το λογότυπο της Apple. Μόλις εμφανιστεί το αφήνεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν πρέπει να κάνετε force restart του iPhone σας με το παραμικρό προαίσθημα ότι κάτι δεν πάει καλά. Παρόλο που είναι απολύτως ασφαλές, η επίσημη σελίδα υποστήριξης της Apple αναφέρει ότι θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο όταν η κανονική επανεκκίνηση δεν επιλύει το εν λόγω πρόβλημα. Επιπλέον, μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια δεδομένων, εάν δεν έχουν ήδη αποθηκευτεί. Τέλος, βεβαιώσου ότι  ο αποθηκευτικός χώρος δεν γεμίζει, καθώς είναι μια ακόμη αιτία που μπορεί να επιβραδύνει τις επιδόσεις.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.