Η OnePlus αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τον τελευταίο καιρό λόγω της έκρηξης πολλών smartphones της σειράς Nord. Έχουν αναφερθεί μερικά τέτοια περιστατικά που αφορούν το Nord 2 τους τελευταίους μήνες και τώρα μια άλλη συσκευή – OnePlus Nord CE, είναι ο πρωταγωνιστής ένος τέτοιου περιστατικού.

Ένας χρήστης του Twitter με το όνομα Dushyant Goswami μοιράστηκε εικόνες του smartphone και είπε ότι έσκασε ενώ το “έβγαζε από την τσέπη”. Πρόσθεσε ότι η συσκευή αγοράστηκε πριν από περίπου έξι μήνες.

Μαζί με τη δημοσίευση αυτού στο Twitter, ο Goswami δημοσίευσε επίσης αυτό το περιστατικό στο LinkedIn. Ωστόσο, οι δημοσιεύσεις που σχετίζονται με το περιστατικό έχουν πλέον αφαιρεθεί από τον χρήστη που δήλωσε ότι η OnePlus έχει υποσχεθεί να του στείλει ένα νέο OnePlus Nord CE.

Στο αρχικό tweet για το περιστατικό, είχε πει: “Έχω τηλέφωνο από την πολύ δημοφιλή μάρκα ONEPLUS, η οποία υπόσχεται την καλύτερη ποιότητα. Το τηλέφωνό μου είναι μόλις 6 μηνών και κυριολεκτικά έσκασε χθες, ενώ το έβγαλα από την τσέπη. Δεν είναι μόνο κακό αλλά και μοιραίο. Θα λογοδοτήσει η μάρκα για το ατύχημα;”

Είχε επίσης κοινοποιήσει εικόνες που έδειχναν το εντελώς κατεστραμμένο OnePlus Nord CE, από κάθε πλευρά. Όλα τα κύρια μέρη της συσκευής, συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας, της οθόνης και της κάμερας, καταστράφηκαν ολοσχερώς.

Μέχρι στιγμής, η OnePlus δεν έχει δώσει επίσημη δήλωση σχετικά με αυτό το περιστατικό. Όπως και σε κάθε άλλη περίπτωση, φαίνεται ότι η εταιρεία απλά αντικαθιστά τη συσκευή και ψάχνει την αιτία, αλλά ποτέ δεν έχει πληροφορήσει το κοινό για τα αποτελέσματα των ερευνών της.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.