Όταν είχαν αρχίσει να κάνουν πέρυσι την εμφάνισή τους οι πρώτες πληροφορίες και οι φήμες ότι η σειρά Huawei P θα περιλαμβάνει κάμερα των 40MP και 3x telephoto zoom, το βρήκαμε εξαιρετικά δύσκολο να το πιστέψουμε στην αρχή. Ωστόσο η Huawei, το έκανε πραγματικότητα. Φέτος, οι υψηλής ανάλυσης κάμερες μπορούν να βρεθούν ακόμη και σε οικονομικά smartphones, χάρη στον αισθητήρα των 48MP της Sony. Οι λειτουργίες night mode κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους σε όλο και περισσότερα smartphones, αλλά το Huawei P20 Pro, διατηρεί ακόμη το τίτλο του ηγέτη με το 3x optical zoom.

Σύντομα όμως θα ξεπεραστεί από τα Huawei P30 Pro με το periscope zoom σύστημα που θα επιτρέψει το κορυφαίο 8x zoom(10x με κάποιο trick της Huawei). Επιπλέον, η Huawei συνέχιζε να βελτιώνει το λογισμικό της κάμερας στο Huawei P20 Pro, αφήνοντας τους αλγορίθμους scene recognition και adaptation απενεργοποιημένους εκ προεπιλογής, μικραίνοντας την αναμονή για το night shot και βελτιώνοντας το ήδη εξαιρετικό portrait mode.

Η Huawei έφερε επίσης το Android 9 Pie στο Huawei P20 Pro, με το σύστημα των gesture navigation να ξεχωρίζει και την αυτονομία της μπαταρίας να έχει βελτιωθεί σημαντικά. Στο κάτω μέρος βλέπετε δείγματα φωτογραφιών από το P20 Pro, τα οποία αναμφισβήτητα μας κάνουν να περιμένουμε εναγωνίως τον διάδοχο στο Παρίσι και τα οποία έχουν γίνει resized για πιο γρήγορη φόρτωση. (Πολλά περισσότερα δείγματα υπάρχουν στον σύνδεσμο της πηγής)

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.