Το Huawei Mate 20 Pro έχει έρθει για τα καλά στην αγορά της Ελλάδος και από ότι μαθαίνουμε τα πηγαίνει ήδη εξαιρετικά στις πωλήσεις. Τις τελευταίες μέρες όμως ακούμε για προβλήματα στις οθόνες της συσκευής, αφού όταν η φωτεινότητα είναι στο ελάχιστο, βρίσκεστε σε χώρο με πολύ χαμηλό φωτισμό και έχετε σκούρο φόντο στο κινητό, εμφανίζεται  μια πράσινη απόχρωση στις άκρες τις οθόνης.

Αυτή η συμπεριφορά έχει εμφανιστεί σε μικρό αριθμό συσκευών ανά τον κόσμο, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως κυμαίνεται κάτω από το 1% των συσκευών που έχουν πωληθεί.

Εμείς έχουμε ήδη επικοινωνήσει με την εταιρία και περιμένουμε την επίσημη δήλωση από τα κεντρικά της. Μέχρι τότε όμως, αν έχετε κάποιο πρόβλημα, μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο service της Huawei, ώστε να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί η συσκευή σας με κάποια που δεν θα παρουσιάζει το εν λόγω πρόβλημα.

Μπορείτε να βρείτε τα κέντρα service της Huawei στο https://consumer.huawei.com/gr/support/service-center/

Αυτά τα προβλήματα είναι συνηθισμένα σε OLED οθόνες, αφού έχουμε ήδη δει να συμβαίνουν και σε άλλες συσκευές, όπως το iPhone X. Μέχρι στιγμής, όσες συσκευές της Huawei έχουν παρουσιάσει το πρόβλημα, έχουν αντικατασταθεί είτε από τα καταστήματα που αγοράστηκαν, είτε από το επίσημο service. Ενώ πληροφορίες που λάβαμε, αναφέρουν πως η εταιρία ήδη ελέγχει το υπάρχον στοκ σε συσκευές, ώστε να μην διατεθούν προβληματικά κομμάτια στην αγορά.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς είμαστε σε επικοινωνία με την εταιρία, για την επίσημη δήλωσή της.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.