Έναν εξαιρετικά απίθανο τρόπο έχουν επινοήσει πολλοί οδηγοί στη χώρα μας δίχως να γίνονται αντιληπτοί από τις αρχές σε μια προσπάθεια να αποφύγουν τα έξοδα που αφορούν το IX, ένα εκ των οποίων είναι και τα τέλη κυκλοφορίας. Συγκεκριμένα, πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι επιλέγουν να θέσουν τα αυτοκίνητά τους σε ψηφιακή ακινησία, ενώ υποχρεούνται να δηλώσουν και τον χώρο στάθμευσης που θα βρίσκεται το όχημα.

τέλη κυκλοφορίας

Ο χώρος θα πρέπει να είναι ιδιόκτητος, είτε νοικιασμένος ή παραχωρημένος και ο οδηγός να αφαιρέσει τις πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ συνεπάγεται μάλιστα ότι απαγορεύεται να κυκλοφορεί ή ακόμη και να βρίσκεται στο δρόμο.

Πολλοί όμως είναι εκείνοι, οι οποίοι για διάφορους λόγους το έχουν παρκαρισμένο παράνομα σε δημόσιο δρόμο. Και μάλιστα το ντύνουν με κουκούλα, κάτι που δείχνει σαφέστατα την ελπίδα τους ότι οι ελεγκτικές αρχές δεν θα μπουν στον κόπο να το σηκώσουν και να ανακαλύψουν την ταυτότητα του IX.

Αν βρεθεί το όχημα σε δημόσιο δρόμο, ενώ βρίσκεται σε ψηφιακή ακινησία, ο ιδιοκτήτης θα κληθεί να καταβάλλει τα τέλη κυκλοφορίας, το αναλογούν πρόστιμο καθώς και πρόστιμο 10.000 ευρώ, ενώ σε περίπτωση υποτροπής φθάνει τα 30.000 ευρώ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.