Ένα βήμα πιο κοντά βρισκόμαστε στο Gigabit Voucher το οποιο θα κάνει την εμφάνισή του εντός του έτους κααι θα πριμοδοτήσει την ευρυζωνική σύνδεση υπερυψηλών ταχυτήτων των νοικοκυριών.

Ειδικότερα, το κουπόνι συνδεσιμότητας περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο «Λήψη μέτρων για την εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2022/2065 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 19ης Οκτωβρίου 2022 σχετικά με την ενιαία αγορά ψηφιακών υπηρεσιών και την τροποποίηση της οδηγίας 2000/31/ΕΚ («Πράξη για τις ψηφιακές υπηρεσίες») και άλλες διατάξεις» του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης που κατατέθηκε την περασμένη εβδομάδα στη Βουλή και θα τεθεί προς συζήτηση στη σχετική συνεδρίαση της 19ης Μαρτίου.

Επιτέλους το πορτοφόλι Google προσθέτει τη σημαντικότερη για όλους μας υποστήριξη

Σκοπός του προγράμματος είναι η αύξηση της διείσδυσης των ευρυζωνικών υπηρεσιών υπερ-υψηλών ταχυτήτων μέσω επιταών, ενώ δικαιούχοι του προγράμματος θα είναι φυσικά πρόσωπα και μικρομεσαίες επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν πρόσβαση σε ευρυζωνικές συνδέσεις με ταχύτητες μεγαλύτερες των 100Mbps.

Τεράστιο ηφαίστειο ήταν κρυμμένο σε κοινή θέα στον Άρη

Οι επιταγές θα δίνονται εφόσον ο χρήστης αυθεντικοποιηθεί με τους προσωπικούς κωδικούς taxisnet και θα εισέρχεται στη  ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία θα είναι προσβάσιμη μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης (gov.gr) και την οποία αναπτύσσει, τηρεί και διαχειρίζεται η ΚτΠ Μ.Α.Ε. και μετά από σχετικό έλεγχο η τελευταία θα προχωρά στην έκδοση της επιταγής επ’ ονόματι του δικαιούχου.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Και τι να το κανεις το πολυ γρηγορο; Νομιζεις θα σε αφηνουν να κατεβαζεις ταινιες και torrent;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.