Η Elephone δεν είναι τόσο διαδεδομένη εταιρεία στο χώρο των smartphones εκτός και αν κάποιος ζει στην Κίνα. Παρ’όλα αυτά ειναι μια εταιρεία η οποία εδώ και αρκετό καιρό κατασκεβάζει ενδιαφέροντα κομμάτια και κάπου εδώ έφτασε στιγμή να κατασκευάσει και τον κολοσσό της. Ονομάζετε P9000. Η ημερομηνία κυκλοφορίας του δεν είναι γνωστή ακόμα, αλλά τα χαρακτηριστικά που έχει δώσει η εταιρεία αξίζουν την προσοχή μας.

elephone-p9000

Τα χαρακτηριστικά του Elephone P9000 είναι επίσημα, άρα αυτά που θα πούμε παρακάτω είναι και αυτά τα οποία θα ισχύουν όταν θα βγει στην αγορά το smartphone. Για αρχή, το λειτουργικό σύστημα που θα τρέχει το τηλέφωνο θα είναι το Android 6.0 Marshmallow. Η οθόνη του θα είναι 5,5 ιντσών στα 1080p και το πλαίσιο του μεταλλικό με μια εκπληκτική έλλειψη των πλαϊνών κουμπιών. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η συσκευή δεν θα έχει τίποτα στα πλάγια. Θα υπάρχει το κουμπί ΟΝ/OFF στην δεξιά πλευρά όπως και ένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από αυτό. Στην κάτω πλευρά θα έχει μία θύρα USB τύπου C για την φώρτιση της συσκευής και για την μεταφορά δεδομένων.

Για να εμβαθύνουμε κι άλλο λοιπόν, η Elephone έχει τοποθετήσει επάνω στο Ρ9000 τον πανίσχυρο επεξεργαστή 10 πυρήνων της Μedia Tek. Τον Helio X20 ο οποίος σε συνδυασμό με την 4GB μνήμη RAM θα κάνει το τηλέφωνο να ‘’πετάει’’.

Τέλος, στο πίσω μέρος θα βρούμε την 20.7 megapixel κάμερα και στο εμπρός μέρος υπάρχει άλλη μια μικρή κάμερα στα 8 megapixel για τους λάτρεις των selfie.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.