Η Disney πραγματοποίησε διαδικτυακή εκδήλωση για τα κέρδη του τρίτου FY22 τριμήνου, όπου η παγκόσμια εταιρεία ψυχαγωγίας ανακοίνωσε ότι η συνδρομητική της υπηρεσία Disney+ θα δει μια αύξηση της τιμής, αργότερα φέτος. Οι Hulu και ESPN Plus – δύο άλλες υπηρεσίες που ανήκουν στην Disney – θα δουν επίσης αυξήσεις.

Εκτός του ότι η Disney αυξάνει την τιμολόγηση των υπηρεσιών της – από $7.99 σε $10.99 τον μήνα για τη δική της πλατφόρμα – θα προσθέσει ένα νέο πλάνο με διαφημίσεις το οποίο θα κοστίζει όσο κοστίζει αυτή τη στιγμή η συνδρομή της streaming υπηρεσίας της.

Αναφορικά, το Hulu από $6.99 θα πάει $7.99 με διαφημίσεις και από $12.99 στα $14.99 χωρίς διαφημίσεις. Την ίδια στιγμή, οι τιμές του ESPN Plus θα ανέβουν από τα $6.99 στα $9.99, σημειώνοντας τη μεγαλύτερη αύξηση στις τιμές των streaming υπηρεσιών που ανήκουν στη Disney.

Οι αυξήσεις τιμών της Disney+ και της Hulu θα τεθούν σε ισχύ στις 8 Δεκεμβρίου – την ίδια ημέρα που θα κυκλοφορήσει το νέο πλάνο με διαφημίσεις για την πρώτη. Από την άλλη, η αλλαγή στην τιμή του ESPN Plus θα τεθεί σε ισχύ πολύ νωρίτερα, στις 23 Αυγούστου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Disney, Bob Chape, είπε ότι τα πλάνα με διαφημίσεις θα έχουν χαμηλότερο φορτίο και συχνότητα διαφημίσεων για να εξασφαλίσουν μια εξαιρετική εμπειρία για τους θεατές. Η Disney επίσης δεν θα προβάλλει διαφημίσεις σε προφίλ παιδιών.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.