Σήμερα ξεκινά η CES 2019 που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις ηλεκτρονικών προϊόντων τεχνολογίας. Ωστόσο όμως νέες hot συσκευές δεν θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε στο Las Vegas. Η CES προορίζεται κυρίως για νέες TVs, laptops και smart home gadgets.

Hot smartphones έχουμε κυρίως κάπου στην MWC, όπου φέτος το techmaniacs.gr θα βρεθεί στην καρδιά των εξελίξεων. Πέρυσι, τα Galaxy S9 και Galaxy S9+, όπως και το Galaxy Note 9, ήταν πολύ δυνατές συσκευές, ωστόσο όμως η Samsung αποφάσισε να μην χρησιμοποιήσει ένα ριζικά ανανεωμένο design στα συγκεκριμένα smartphones. Και εκτός από αυτό, δεν πρόσθεσε το κάτι παραπάνω, που να δικαιολογείται η αναβάθμιση σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.

Σήμερα, έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε ορισμένα νέα renders του Galaxy S10. Σε αυτή τη γενιά, θα έχουμε ένα εντελώς νέο design, τα bezels πάνω και κάτω από την οθόνη θα έχουν μειωθεί σημαντικά, ενώ σίγουρα θα πρέπει να αναμένουμε και σαρωτή αποτυπωμάτων εντός οθόνης. Το επίσημο ντεμπούτο τους έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.