Το Google Pixel 6a θα κυκλοφορήσει σύντομα και με βάση όσα γνωρίζουμε θα είναι μία πολύ καλή πρόταση, αλλά φαίνεται ότι το τηλέφωνο δεν θα υποστηρίζει μια λειτουργία που έχουμε δει στα κορυφαία μοντέλα της σειράς. Σύμφωνα με ορισμένα νέα στοιχεία, φαίνεται ότι το Pixel 6a δεν θα υποστηρίζει “Motion Mode”.

Ο προγραμματιστής Android Kuba Wojciechowski ανακάλυψε στοιχεία που προέρχονται από την εφαρμογή Pixel Tips τα οποία υποδηλώνουν ότι ο τεχνολογικός γίγαντας δεν θα προσφέρει αυτή τη λειτουργία στο επερχόμενο οικονομικό smartphone.

Στην εφαρμογή Pixel Tips, οι λεπτομέρειες σχετικά με το Motion Mode κωδικοποιούνται για να εμφανίζονται σε συσκευές “PIXEL_2021_EXPERIENCE”, η οποία περιλαμβάνει το Google Pixel 6a δεδομένου του επεξεργαστή Tensor πρώτης γενιάς, αλλά εξαιρεί συγκεκριμένα την κωδική ονομασία “bluejay”.

Η κωδική ονομασία «bluejay» συνάδει με όλα όσα έχουμε ακούσει τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης αναφοράς αυτής της κωδικής ονομασίας τον Νοέμβριο του περασμένου έτους.

Με βάση τα παραπάνω, είναι πολύ πιθανό το Pixel 6a να μην υποστηρίζει το Motion Mode στην εφαρμογή κάμερας της Google. Η λειτουργία δημιουργεί εφέ για να τονίσει την κίνηση γύρω από ένα θέμα. Σαφώς δεν είναι τρελή απώλεια η αφαίρεση του από το 6a, αλλά είναι μία ωραία προσθήκη στα 6 series.

Όσο για το γιατί η Google μπορεί να αποκλείει τη λειτουργία από το 6a, αυτό δεν είναι σαφές, αλλά πιθανότατα σχετίζεται με το παλαιότερο υλικό της κάμερας, τουλάχιστον σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε. Εξάλλου, το chip του τηλεφώνου είναι το ίδιο με τον μεγαλύτερων μοντέλων.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.