Στην μαύρη αγορά τα iPhones είναι βασιλιάδες, αν και τα περισσότερα κλεμμένα iPhones είναι κλειδωμένα χωρίς δυνατότητα ξεκλειδώματος. Οι κλέφτες όμως δείχνουν μια ιδιαίτερη προτίμηση στα iPhones και πιθανότατα δεν γνωρίζουν πως ένα Galaxy S23 Ultra κοστίζει περισσότερο από ένα iPhone 11. Για πολλούς από τους κλέφτες, είναι iPhone ή τίποτα, όταν έχει να κάνει με τους στόχους τους.

Το παραπάνω εξηγεί τι έγινε σε ένα ζευγάρι στην Ουάσιγκτον, τον περασμένο μήνα. Σύμφωνα με το WKTV, ο σύζυγος επέστρεφε σπίτι του από την νυχτερινή εργασία του και κάλεσε την σύζυγό του στο τηλέφωνο για να τον συναντήσει στο σημείο που θα πάρκαρε το αυτοκίνητό του.

Σύμφωνα με την σύζυγο, όταν πάρκαρε το αυτοκίνητο, δύο άντρες με μάσκες εμφανίστηκαν από το πουθενά, κρατώντας όπλο. Του πήραν ότι είχε στις τσέπες του, τα κλειδιά του αυτοκινήτου της και πήραν ότι είχε μέσα. Ο ένας κλέφτης πλησίασε το ζευγάρι πεζός και ο δεύτερος οδηγώντας μια BMW.

Όταν έφτασαν στην σύζυγο, της πήραν το τηλέφωνο και της είπαν:

“Α αυτό είναι Android, Δεν το θέλουμε αυτό. Νόμιζα πως είναι iPhone” και επέστρεψαν το τηλέφωνο στον σύζυγό της, που ήταν σοκαρισμένος.

Το περιστατικό κράτησε λίγα δευτερόλεπτα, ενώ του πήραν ότι τιμαλφή είχαν πάνω τους, αλλά και το φορτηγάκι της συζύγου, που το χρησιμοποιούσε για την εργασία της, καθώς η σύζυγος εργαζόταν σαν οδηγός στο Uber Eats και ήταν ζωτικής σημασίας για το ζευγάρι.

Επιτέλους, ασύρματη φόρτιση 15W στα iPhone 13 και 14, χάρη στο iOS 17.2 και το Qi2

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και το ζευγάρι ελπίζει να βρεθεί το αυτοκίνητο. Όσο για τον σύζυγο, είναι ευγνώμον που δεν είχε iPhone, καθώς θα έπρεπε να αντικαταστήσει και το κινητό του, μαζί με όλα τα υπόλοιπα που έχασε.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.