Ένας designer μοιράστηκε πρόσφατα την ιστορία του, για το πως η πώληση εικονιδίων για το iOS 14 κατάφερε να του αποφέρει κέρδος 100.000 δολαρίων σε μόλις έξι ημέρες. Στις 20 Σεπτεμβρίου, ένας χρήστης του Twitter και σχεδιαστής στο επάγγελμα, ο traf δημιούργησε ένα tweet με μια ομάδα εικονιδίων που σχεδίασε για την home screen του iOS 14.  Ο ίδιος γρήγορα διαπίστωσε την αναγνωρισιμότητα που γνώρισε το tweet του, δημιούργησε γρήγορα ένα set εικονιδίων και τα ανέβασε προς πώληση.

Χάρη σε έναν συνδυασμό ικανότητας και τύχης, κατάφερε να σημειώνει 3.626 πωλήσεις που του απέφεραν 101.528 δολάρια σε μόλις 6 ημέρες. Ο Traf μοιράστηκε την ιστορία του για το πως το 2013, όταν το jailbreak ήταν στα καλύτερά του, έκανε 17 δολάρια πουλώντας εικονίδια για το iOS διαδικτυακά. Και δεν ήταν το ποσό που κέρδισε, αλλά το γεγονός ότι κάποιοι άγνωστοι άνθρωποι, τίμησαν την προσπάθειά του και επέλεξαν να δαπανήσουν τα hard earned δολάριά τους σε αυτόν. Είναι ένα όμορφο συναίσθημα, που είμαι από τους τυχερούς που το ένιωσα και εγώ προσωπικά, κάπου στο 2016, όταν ξεκινούσα σαν συντάκτης, με ένα blog και το adsense που μου απέφερε 10 ολόκληρα ευρώ στον 1 μήνα που το είχα online.

Μέσω της διαδικασίας, έμαθε την αξία της δημιουργίας κάτι μοναδικού με σημαντική προσπάθεια και πώλησής του σε λογική τιμή. Όπως προαναφέραμε, συνεισέφερε και η τύχη, το αρχικό tweet του αναφέρθηκε και σε video του MKBHD. Δεν χρειάστηκε και πολύ για να απογειωθούν οι πωλήσεις.

Τα εικονίδια είναι διαθέσιμα προς αγορά εδώ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.