Μπορεί το event της Samsung να μην έχει καν αρχίσει, ωστόσο γνωρίζουμε ήδη πολύ καλά τι θα πρέπει να αναμένουμε από τις νέες συσκευές της Samsung. Ωστόσο, όπως τονίζει σε άρθρο του και το theverge, είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τη Samsung.

Το event αυτό χαρακτηρίζει το τέλος μιας εποχής και την αρχή μιας άλλης. Το τέλος της σειράς Note όπως την γνωρίζαμε μέχρι σήμερα και την αρχή της S Series Ultra εποχής, η οποία θα προσπαθήσει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και των standards που εισήγαγε η σειρά Note.

Η Samsung αποφάσισε για τους δικούς της λόγους, ότι μια οικογένεια Note και μια οικογένεια S δεν μπορούσαν πλέον να συνυπάρξουν. Σε αυτό άλλωστε συνέβαλλαν και οι τραγικές ελλείψεις στην εφοδιαστική αλυσίδα και στα chips που είχαν αντίκτυπο στις πωλήσεις. Αντί να προσπαθήσει να διατηρήσει δυο flagship οικογένειες σε τέτοιες δύσκολες συνθήκες, αποφασίζει να σκοτώσει το Note.

Αποτελεί βέβαια και θέμα ταυτότητας. Η σειρά A έχει τη δική της ταυτότητα, ένα τηλέφωνο σε κάθε κατηγορία τιμής και λειτουργεί πολύ καλά, αλλά δυο σειρές flagships, σε κάποιον βαθμό ίσως να λειτουργεί κατά του premium status της. Από την άλλη βέβαια, ίσως ήρθε και η ώρα να δημιουργηθεί ο απαραίτητος χώρος για τις τελευταίες και πιο πρόσφατες καινοτομίες της, τα foldables. Όπως και να έχει το Note είναι πλέον παρελθόν. Στοιχεία της οικογένειας αυτής θα υπάρχουν στη σειρά S όπως το πενάκι για παράδειγμα. Σε κάθε περίπτωση είναι μια ιδιαίτερη στιγμή για τη Samsung και αναμένουμε με ιδιαίτερη αγωνία την επίσημη ανακοίνωση των συσκευών.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. και σωθηκαν με το ultra που εχει το ενσωματωμενο πενακι!
    για να δουμε το επομενο ultra θα εχει ή οχι…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.