Είναι προφανές ότι η Google εδώ και αρκετούς μήνες προσπαθεί να σκοτώσει το Google Play Music. Και σήμερα, κάτι τέτοιο γίνεται πιο φανερό περισσότερο από ποτέ άλλoτε. Ειδικότερα, η εταιρεία ανακοίνωσε, ότι το Youtube Music θα αντικαταστήσει το Google Music σαν το προεγκατεστημένο app σε όλες της συσκευές που κάνουν το ντεμπούτο τους με Android 10 ή Android 9, συμπεριλαμβανομένων και των μελλοντικών Pixel smartphones.

Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν σαφείς ενδείξεις πως κάτι τέτοιο αργά η γρήγορα θα συμβεί. Το  Google Play Music είχε παραμεληθεί, με την Google να εστιάζει τις προσπάθειες ανάπτυξης στο YouTube Music, και το μόνο σημαντικό update που έλαβε το Google Play Music πρόσφατα, ήταν αυτό της αφαίρεσης χαρακτηριστικών. Τώρα, που πλέον δεν θα βρίσκεται προεγκατεστημένο στις συσκευές μας, η υπηρεσία θα παραμεληθεί ακόμη περισσότερο.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.