Περιμένουμε η σειρά Samsung Galaxy S10 να ανακοινωθεί στις 20 Φεβρουαρίου, και είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι, αφού θα ταξιδέψουμε στο Λονδίνο για να παραβρεθούμε στην εκδήλωση. Όμως η χαρά μας μεγαλώνει, καθώς η εταιρία επιβεβαιώνει, πως το Galaxy F, το πρώτο αναδιπλούμενο τηλέφωνο της εταιρίας, θα είναι και αυτό στην σκηνή της εκδήλωσης.

Η πληροφορία έρχεται από κάποιες διαφημιστικές πινακίδες που ανάρτησε η εταιρία στο Place de la Concorde του Παρισιού. Η πρώτη γράφει στα κορεάτικα “το μέλλον ξεδιπλώνεται” και το δεύτερο “20 Φεβρουαρίου”. Όχι η μετάφραση δεν είναι από την Google, αφού η Samsung κάνει την μετάφραση για εμάς μέσα από δελτίο Τύπου.

Η συσκευή ανακοινώθηκε εν μέρη στα τέλη του 2018, με ελάχιστες πληροφορίες. Το μόνο που είχαμε δει ήταν ένα περίγραμμά της σε χαμηλό φωτισμό. Ακόμα και η ονομασία Galaxy F, ίσως είναι διαφορετική όταν ανακοινωθεί πλήρως η συσκευή.

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς θα σας μεταφέρουμε τα πάντα από την συσκευή, στις 20 Φεβρουαρίου, από το Λονδίνο!

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.