Η Samsung πρόσφατα επιβεβαίωσε ότι εργάζεται πάνω στο One UI 2.1 για τα ήδη υπάρχοντα flagship στην αγορά smartphones, όπως το Galaxy S10 και Galaxy Note 10. Κάτι τέτοιο είναι η αλήθεια δεν προκάλεσε και μεγάλη έκπληξη, καθώς η νέα flagship σειρά έρχεται με την τελευταία και πιο πρόσφατη έκδοση του One UI, και θα κάνει το ντεμπούτο της και σε άλλες συσκευές πολύ σύντομα.

Ωστόσο φαίνεται ότι οι κάτοχοι των Galaxy S10 και Galaxy Note 10 δεν θα χρειαστούν να περιμένουν μέχρι την επίσημη κυκλοφορία του One Ui 2.1 για να πάρουν τα νέα χαρακτηριστικά. Η Samsung επιβεβαίωσε ότι θα φέρει όλα τα καλύτερα χαρακτηριστικά του S20 και στους χρήστες του Note 10 και S10 πολύ σύντομα. Πιο συγκεκριμένα, αυτό θα γίνει μέσω software update στο τέλος του μήνα.

Τα features που θα περιλαμβάνονται στο update θα είναι το Single Take, ένα νέο camera mode που η Samsung εισήγαγε στο Galaxy S20. Έχει γίνει αρκετά δημοφιλές από τότε, καθώς σου επιτρέπει πολύ εύκολα να λάβεις την τέλεια στιγμή. Μπορεί να λάβει 10 φωτογραφίες και τέσσερα videos ώστε μετά εσύ να επιλέξεις ποια θέλεις να κρατήσεις και να μοιραστείς.

Από την άλλη πλευρά, το Pro Mode για τα Video θα κάνει και αυτό το επίσημο ντεμπούτο του στα ήδη υπάρχοντα flagships και θα σου επιτρέψει την τροποποίηση των ταχυτήτων κλείστρου, iSO και exposure.  Η δυνατότητα εναλλαγής μεταξύ της μπροστινής και της οπίσθιας κάμερας κατά τη διάρκεια εγγραφής θα είναι επίσης παρούσα.

Τέλος έρχονται τα:

  • Quick Crop
  • Clean View
  • Quick Share
  • Music Share

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.