Απίστευτο και όμως αληθινό. Η Microsoft θα επιτρέψει στους χρήστες να πληρώσουν για Extended Security Updates για τα Windows 10 όταν η υποστήριξη για το λειτουργικό φθάσει στο τέλος της το 2025. Η αλήθεια είναι ότι η Microsoft συνήθως προσφέρει επί πληρωμή ενημερώσεις μέχρι τώρα μόνο για επιχειρήσεις που χρειάζονται να τρέχουν παλαιότερες εκδόσεις του λειτουργικού, αλλά πλέον για πρώτη φορά τις προσφέρει και σε απλούς χρήστες, μέσω μιας ετήσιας συνδρομής.

Αν και πάντοτε προτείνουμε να μεταβείτε στα Windows 11, υπάρχουν καταστάσεις που κατανοούμε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Επομένως, προσφέρουμε επί πληρωμή ενημερώσεις μετά το πέρας της υποστήριξης αναφέρει η Microsoft.

Το τέλος της υποστήριξης των Windows 10 είναι η 14 Οκτωβρίου του 2025, περίπου 10 χρόνια μετά τη διάθεση του λειτουργικού. Πολλοί θεώρησαν ότι η εταιρεία θα επεκτείνει την υποστήριξη, καθώς τα χρησιμοποιούν ακόμη πάρα πολλοί, ενώ μάλιστα και τα Windows 11 δεν υποστηρίζονται από πλήθος PCs. Προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει την τιμή για τις ενημερώσεις αυτές.

Τα Windows 10 παραμένουν ένα απίστευτα δημοφιλές λειτουργικό σύστημα, ενώ πρόσφατα η Microsoft ανακοίνωσε ότι θα φέρει το AI Copilot feature σε αυτό.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.