Η Samsung επιβεβαιώνει σήμερα, με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο,  ότι αναβάλλει για αδιευκρίνιστο χρονικό διάστημα την κυκλοφορία του Samsung Galaxy Fold, μετά το φιάσκο με τις σπασμένες οθόνες των reviewers, Αν και απογοητευτικό για όσους έχουν ήδη κάνει την αγορά του, η καθυστέρηση της κυκλοφορίας είναι η κίνηση προς τη σωστή κατεύθυνση. Η διάθεση ενός εύθραυστου προϊόντος, όχι μόνο θα αποτελούσε πλήγμα για την εικόνα και φήμη της εταιρείας αλλά και για την νέα κατηγορία του προϊόντος που μόλις τώρα κάνει τα πρώτα της βήματα.

Η επίσημη ανακοίνωση της Samsung

Πρόσφατα αποκαλύψαμε μια εντελώς νέα κατηγορία φορητών συσκευών. Ένα smartphone που χρησιμοποιεί πολλαπλές τεχνολογίες και υλικά για να δημιουργήσει μια οθόνη που θα είναι αρκετά εύκαμπτη για να διπλώσει. Αν και πολλοί reviewers μοιράστηκαν μαζί μας τις προοπτικές που βλέπουν στο προϊόν, μερικοί μας έδειξαν επίσης ότι η συσκευή χρειάζεται περισσότερες βελτιώσεις που θα μπορούν να διασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Για να αξιολογήσουμε πλήρως το feedback και για να δοκιμάσουμε περισσότερο τη συσκευή, καθυστερούμε τη διάθεση του Galaxy Fold. Θα ανακοινώσουμε νέα ημερομηνία στις επόμενες εβδομάδες. Τα αρχικά ευρήματα των περιπτώσεων σπασμένων οθονών που εξετάσαμε, έδειξαν ότι τα προβλήματα μπορεί να συνδέονται με τις εκτεθειμένες πλευρές του μεντεσέ στο πάνω και κάτω μέρος. Υπάρχει επίσης η περίπτωση, όπου τα υλικά που βρίσκονται στο εσωτερικό της συσκευής να επηρεάζουν τις επιδόσεις της οθόνης. Θα λάβουμε μέτρα για να αυξήσουμε την αντοχή της οθόνης. Θα συμπεριλάβουμε συμβουλές καλής μεταχείρισης και φροντίδας της συσκευής για τους χρήστες, συμπεριλαμβανομένου του προστατευτικού της οθόνης, ώστε οι χρήστες μας να μπορούν να εκμεταλλευθούν το Samsung Galaxy Fold στο έπακρο.

Εκτιμούμε την εμπιστοσύνη του κόσμου και είναι η προτεραιότητά μας. Η Samsung εργάζεται στενά με τους καταναλωτές και τους συνεργάτες για να πάνε τη βιομηχανία ένα βήμα προς τα εμπρός. Θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την υπομονή και την κατανόηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.