Καθόλου ευχάριστα τα νέα για τους λάτρεις του stock Android, καθώς η Xiaomi εγκαταλείπει το πρόγραμμα Android One. Η σειρά Mi A είχε γνωρίσει μεγάλη άνθηση ιδιαίτερα στις δυτικές αγορές προσφέροντας μια καθαρή εμπειρία Android. Όποιος ήθελε το vanilla Android είχε σαν επιλογή τη σειρά A της Xiaomi.

Η εταιρεία επιβεβαίωσε επισήμως ότι πλέον δεν θα προσφέρει άλλες συσκευές που τρέχουν Android One, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα δεις ένα Mi A4. Δεν έχουν γίνει γνωστοί συγκεκριμένοι λόγοι για μια τέτοια απόφαση, αν και οι πληροφορίες τονίζουν ότι κάτι τέτοιο συνέβη εξαιτίας των δυσκολιών που αντιμετώπιζε στην διάθεση ενημερώσεων για αυτές τις συσκευές. Οι ενημερώσεις καθυστερούσαν και πολλές φορές ήταν προβληματικές, κάτι που ήταν τελείως αντίθετο με τον στόχο του Android One προγράμματος, να φέρνει δηλαδή τις ενημερώσεις με γρήγορους ρυθμούς στις συσκευές, ενώ και τα smartphones να υποστηρίζονται για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα.

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ποτέ ξανά Xiaomi…
    Έχω το A3 και όντως οι υποτιθέμενες ενημερώσεις θα ήταν πολλές και θα ερχόντουσαν πιο σύντομα σε σχέση με τα λειτουργικά UI
    Αντ’αυτου έχουμε πάρει το αντροιτ 10 μετά από καθυστέρηση μηνών και αυτό με προβλήματα…
    Προς στιγμήν 4 προσπάθειες για να γίνει λειτουργικό το Android 10 αλλά …

  2. Κάθεστε και ασχολείστε αν θα έχει Android 10 ή 11 ή 111… Δηλαδή μιλάμε αν θα έχει τα κουμπιά στρογγυλά ή τετράγωνα. Άντε και κάποιο χαρακτηριστικό να του λείπει, υπάρχουν 100 εφαρμογές τρίτων να καλύψουν το κενό. Το σημαντικό είναι το ίδιο το τηλέφωνο, η αντοχή και η ανταπόκριση στην καθημερινή χρήση. Μέχρι πριν 2 μήνες κυκλοφορούσα με το Redmi 4 pro, με διαφορά το καλύτερο all-around τηλέφωνο που είχα ποτέ – με εξαίρεση την κάμερα. Τώρα, με το note 8 pro οι εντυπώσεις καλές μέχρι στιγμής. Xiaomi και πάλι Xiaomi, κορυφή στα λεφτά της.

  3. Γιατί γράφετε fake news; Είστε υποτίθεται από τα πιο σοβαρά sites του είδους στην Ελλάδα και δεν μπαίνετε στον κόπο να διαβάζετε σωστά τις πηγές σας; Το γερμανικό άρθρο το οποίο είναι η αρχική πηγή, εκφράζει απλώς εκτιμήσεις του συγγραφέα του και ΌΧΙ ΕΠΊΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ της Xiaomi! Το γράφει και ο ίδιος σε σημείωση στο τέλος του άρθρου! Σοβαρευτείτε!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.