Το αρχικό Poco F1 αποτέλεσε ξεκάθαρα μια λαμπρή επιτυχία για την Xiaomi και μέχρι τώρα δεν έχουμε δει κάποιον διάδοχο. Σήμερα, μετά από μήνες σιγής, η εταιρεία ανακοίνωσε μια μεγάλη αλλαγή στον τρόπο με τον οποίο η Poco λειτουργεί. Και όλα αυτά, λίγο μετά την κατοχύρωση ενός trademark που δείχνει ότι έρχονται νέες συσκευές.

Η Xiaomi αποκάλυψε ότι το Poco sub brand επισήμως γίνεται ανεξάρτητο brand, το οποίο θα λειτουργεί πλήρως ανεξάρτητα. Είναι κάτι παρόμοιο με αυτό που έγινε με την Redmi το 2019 και σημαίνει ότι θα έχει την δική του ομάδα και στρατηγική marketing. Η Xiaomi δεν θα παρεμβαίνει στη λειτουργία της αν και θα μοιράζονται πόρους.  Το brand δεν έχει αποκαλύψει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για τις συσκευές της, αλλά φυσικά κατανοούμε ότι θα εργάζεται σε πολλές που θα φθάσουν μέσα στο έτος.

Μεταξύ αυτών, θα είναι και το Poco F2 με Snapdragon 865 και 5G συνδεσιμότητα. Το Poco brand αναμένεται να εστιάσει στην Ινδία περισσότερο, αν και φυσικά θα γίνουν οι συσκευές διαθέσιμες και σε άλλες αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης.

Τι έκανε όμως το Xiaomi Pocophone F1 τόσο ξεχωριστό;

Υπάρχει κάτι στο Xiaomi Pocophone F1 το οποίο έχει καταφέρει να βρει ιδιαίτερη απήχηση στο κόσμο. Πρόκειται για ένα σχετικά φθηνό τηλέφωνο με specs που το κάνουν να φαίνεται too good to be true.  Το Pocophone F1 δημιουργήθηκε από την Xiaomi και αποτελεί μέρος του brand name Pocophone. Πρόκειται για μια sub brand συσκευή, με στόχο να ανταγωνιστεί την ηγεμονία άλλων brands στην αγορά της Ινδίας, όπως την OnePlus. Και ο στόχος είναι ξεκάθαρος. Ένα τηλέφωνο, με έναν high end επεξεργαστή σε εξαιρετικά χαμηλή τιμή.  Όπως είχαμε γράψει και παλαιότερα, το Xiaomi Pocophone F1 έχει τον σωστό συνδυασμό κορυφαίων χαρακτηριστικών, μικρού κόστους, επίσημης υποστήριξης και hype και απλά δουλεύει το όλο μοντέλο για την Xiaomi.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.