Ενώ το Netflix την προηγούμενη χρονιά ήταν απασχολημένο με το να διαθέτει επί πληρωμή επιλογές διαμοιρασμού λογαριασμών, η εταιρεία παράλληλα άφησε πίσω της κάποιες αυξήσεις που είχε σκοπό να φέρει και αυτό γιατί ο co-CEO της εταιρείας, ο Greg Peters, είδε τις επί πληρωμή επιλογές διαμοιρασμού λογαριασμού σαν ένα υποκατάστατο των αυξήσεων των τιμών.

Πλέον όμως με την ολοκλήρωση της διαθέσης αυτών των δυνατοτήτων, μπορούμε να συνεχίσουμε με την πάγια τακτική μας αύξησης των τιμών των συνδρομών. Πρόκειται για λόγια του ίδιου του Greg Peters. Η UBS Securities, επιβεβαιώνει και αυτή την αύξηση και σε πρόσφατη ανάλυσή της επισημαίνει ότι φέτος θα έχουμε τουλάχιστον μια αύξηση τιμών.

Για πολλούς οι προσθήκες των νέων σειρών και των ταινιών δικαιολογούν την τιμή του Netflix και συνεχίζουν να είναι συνδρομητές. Για άλλους η ακύρωση μιας σειράς εκ μέρους της πλατφόρμας αποτελεί λόγο διακοπής της συνδρομής. Σε κάθε περίπτωση σίγουρα δεν πρόκειται μια streaming υπηρεσία να καλύψει τις ανάγκες όλων μας.

Για πρώτη φορά ίσως γνωρίζουμε πως ήρθε το νερό στη Γη και άρχισαν όλα!

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.