Σήμερα, η Qualcomm ανακοίνωσε επισήμως ότι θα ξεκινήσει το rebranding των πιο αξιόλογων επεξεργαστών της. Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι Snapdragon 8xx, 7xx, 6xx αλλάζουν ονομασία. Βρισκόμαστε χρονικά λίγο πριν το λανσάρισμα του Snapdragon 898. Αν και αυτό σημαίνει, ότι δεν θα είναι η επίσημη ονομασία του, ταυτόχρονα θα αποτελέσει τον πρώτο επεξεργαστή που θα διαθέτει το νέο branding.

H Qualcomm αναφέρει ότι τα νέα brand names θα είναι πιο κοντά και πιο απλά. Το δικό της όνομα, το όνομα δηλαδή της εταιρείας, δεν θα αποτελεί μέρος της νέας ονομασίας του επεξεργαστή. Στη συνέχεια, δεν θα υπάρξουν και τα τρία ψηφία που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσε και θα αντικατασταθούν από ένα μόλις ψηφίο.

Αυτό όμως που προκαλεί εύλογα ερωτηματικά, είναι πως ακριβώς η εταιρεία θα μπορεί να έχει στη σειρά της πολλαπλά 8-series chips για παράδειγμα. Το σύστημα των ψηφίων, επέτρεπε τον Snapdragon 888 και Snapdragon 870 να διατεθεί την ίδια χρονική στιγμή για παράδειγμα. Είναι άγνωστο πως η εταιρεία θα μπορέσει να το κάνει με μόλις ένα αριθμό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.