Οι χρήστες των Windows συχνά αναρωτιούνται αν το Microsoft Defender, η δωρεάν λύση προστασίας των Windows είναι αρκετή να τους προστατέψει από τους κινδύνους του διαδικτύου, ιδίως στις περιπτώσεις που πολλά laptops έρχονται με εφαρμογές όπως το McAfee και Kaspersky τα οποία τείνουν να ζητούν συνδρομές μετά από 6 μήνες.

Σύμφωνα με τις δοκιμές του ανεξάρτητου εργαστηρίου της AV test, η απάντηση είναι ότι το Microsoft Defender αποτελεί μια εξίσου ιδανική λύση με τις επί πληρωμή προτάσεις της αγοράς. Και φυσικά, με το πρόσθετο πλεονέκτημα ότι είναι εντελώς δωρεάν.

Η εταιρεία ανακάλυψε ότι το εν λόγω antivirus κατάφερε να μπλοκάρει το 100% των 0-day malware attacks του διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένων επιβλαβών websites και emails, ενώ ανίχνευσε κατά 100% το malware των τελευταίων 4 εβδομάδων, επισημαίνει η εταιρεία.  Το ακόμη πιο σημαντικό είναι πως ανακάλυψαν ότι επηρεάζει σημαντικά λιγότερο το φόρτωμα των web pages σε σχέση με άλλα antivirus. Παράλληλα, σε σύγκριση με άλλα antivirus το Microsoft Defender συνεχίζει να είναι σημαντικά πιο γρήγορο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.