Ξεκίνησαν τα leaks για τα Redmi Note 10 που θα είναι τουλάχιστον δύο. Αρχικά, μία συσκευή με κωδικό μοντέλου M2007J22C – που λέγεται ότι είναι το βασικό μοντέλο της σειράς – έλαβε πιστοποίηση για την υποστήριξη 5G δικτύων.

Επιπλέον, ο γνωστός leaker Digital Chat Station αποκάλυψε ότι η Xiaomi ετοιμάζει δύο συσκευές με επεξεργαστές MT6853V/TNZA και MT6875. Αυτά είναι τα κωδικά ονόματα των MediaTek Dimensity 720 και Dimensity 820. Θα μπορούσαν σίγουρα να είναι δύο Redmi Note 10, αλλά νεότερες πληροφορίες – που θα δούμε πιο κάτω – δεν συμφωνούν με αυτή τη θεωρία.

Πέρα από τα παραπάνω leaks, διέρρευσε μία live photo από το βασικό Redmi Note 10. Στην εικόνα βλέπουμε την περιοχή πληροφοριών του τηλεφώνου με κωδικό μοντέλου M2007J22C. Αν λοιπόν αυτό το smartphone είναι το Note 10, τότε το επερχόμενο τηλέφωνο θα έχει 8GB μνήμη RAM, θα τρέχει Android 10, και ο επεξεργαστής του θα είναι χρονισμένος στα 2.4GHz.

Η συγκεκριμένη ταχύτητα δεν ταιριάζει με κανέναν από τους επεξεργαστές που αναφέρει ο Digital Chat Station, αλλά θα μπορούσε ο επεξεργαστής του Redmi Note 10 να είναι ο Dimensity 800U ή ο Snapdragon 765G.

Μία ακόμα live φωτογραφία δείχνει το module του υποτιθέμενου Redmi Note 10, το οποίο μοιάζει με αυτό του Poco X3 NFC. Η διαφορά είναι ότι έχει τριπλή κάμερα με βασικό αισθητήρα 48MP και LED flash στη δεξιά γωνία.

redmi note 10 live photos and more

Όπως καταλάβατε επικρατεί ένα χάος ακόμα γύρω από τα Redmi Note 10. Αλλά, μέχρι τον Οκτώβριο που περιμένουμε να ανακοινωθούν θα έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.