Τρία νέα iPhone 11 smartphones είναι επιτέλους εδώ και φέρουν πολλά νέα features, ωστόσο την ίδια στιγμή υπενθυμίζουν με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο τις άθλιες πρακτικές της εταιρείας σε μια προσπάθεια να κερδίσει από όπου μπορεί χρήματα, πόσο μάλλον αν σκεφθείς πως έχουμε 2019. Η Apple εξηγεί στο επίσημο site ότι ο γρήγορος φορτιστής πωλείται ξεχωριστά και όχι στο κουτί.

Η έλλειψη ενός γρήγορου φορτιστή στο κουτί σίγουρα δεν είναι και τόσο μεγάλη υπόθεση, ωστόσο όμως γίνεται εκνευριστικό όταν σκεφθείς ότι έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τα ανταγωνιστικά τηλέφωνα. Ευτυχώς στην iPhone 11 Pro series, έχουμε έναν 18W γρήγορο φορτιστή.

Από την άλλη βέβαια, η Apple ικανοποιεί σε άλλους τομείς, όπως έχει το πιο γρήγορο chip, την γρήγορη διάθεση ενημερώσεων, το πιο smoth interface και πλέον μπορεί να υπερηφανευθεί για τις καλές επιδόσεις κάμερας. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης έχει προτεραιότητες και θα επιλέξει με αυτές, αλλά δεν ήταν και τόσο μεγάλη υπόθεση να βάλει τον φορτιστή στο κουτί, πόσο μάλλον όταν κοστίζει τόσο πολύ.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Χαχαχαχαχα 1 λεπτού σιγή για κάποιους που κορόιδευαν το note10 ….Γιατί περίμεναν το σάπιο μήλο. Άλλαξε Ο μανωλιος κ έβαλε τα ρούχα του αλλιώς!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.