Η Oppo ανακοίνωσε το Find X5 Pro πριν από έναν μήνα ως την τελευταία ναυαρχίδα της με Snapdragon 8 Gen 1. Το τηλέφωνο διαθέτει ήδη μια προηγμένη ενσωματωμένη λύση ψύξης, αλλά η εταιρεία παρουσιάζει τώρα μια ειδική Ice-Skin θήκη ψύξης που βοηθά στη διατήρηση της θερμοκρασίας κατά 2-3 βαθμούς Κελσίου πιο κάτω.

Η θήκη έχει ένα ειδικό στρώμα υδρογέλης, που αναπτύχθηκε από το Wuhan University. Οι κανονικές υδρογέλες αντλούν υγρασία από τον αέρα και στη συνέχεια την απελευθερώνουν μέσω της εξάτμισης.

Ωστόσο, προκειμένου να παρέχουν μακροπρόθεσμη ψύξη και όχι μόνο μίας χρήσης λύση, οι ερευνητές ανέπτυξαν τροποποιημένη υδρογέλη Glacier Mat που απορροφά επαναλαμβανόμενα υγρασία από τον αέρα σε διαρκώς χαμηλότερες ατμοσφαιρικές θερμοκρασίες, δημιουργώντας έναν κύκλο ψύξη.

Ice-Skin Oppo Find X5 Pro

Η θήκη Ice-Skin της Oppo δεν προσθέτει πολύ βάρος ή πάχος στο Find X5 Pro σε σύγκριση με μια κανονική προστατευτική θήκη. Ορισμένοι χρήστες στην Κίνα που προπαρήγγειλαν το Find X5 Pro λαμβάνουν τη θήκη ψύξης Ice-Skin δωρεάν, αλλά η Oppo δεν έχει ακόμη πει τίποτα σχετικά με την παγκόσμια κυκλοφορία.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.