Ο Πρόεδρος της Samsung Electronics, TM Roh, αποκάλυψε ότι η εταιρεία θα κατασκευάσει έναν application processor που θα είναι προσαρμοσμένος στις ανάγκες των συσκευών Galaxy. Φέρεται να έδωσε τις πληροφορίες ενώ ερωτήθηκε σχετικά με τη διαμάχη της Game Optimization Service σε μια συνάντηση με υπαλλήλους. Δυστυχώς, δεν έδωσε λεπτομέρειες σχετικά με το τι θα είναι αυτός ο application processor, ούτε σε ποιο στάδιο ανάπτυξης βρίσκεται.

Η Samsung φτιάχνει ήδη τα δικά της chip, τους Exynos, που χρησιμοποιούνται σχεδόν αποκλειστικά σε συσκευές Galaxy – τα Vivo και Meizu smartphones αποτελούν περιστασιακή εξαίρεση. Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν έχουν αναπτυχθεί σε συντονισμό με το τμήμα κινητής τηλεφωνίας, το οποίο δεν έχει λόγο για το ποιες λειτουργίες εισάγονται και τι έχει προτεραιότητα στο chipset σε σχέση με την τελική χρήση του.

Ορισμένες αναφορές φαίνεται να δείχνουν ότι ο Exynos 2200 υστερεί σε σχέση με τον Snapdragon 8 Gen 1 όσον αφορά την απόδοση, αλλά οι διαφορές είναι μικρές. Εκτός αυτού όμως, έχουμε το σκάνδαλο του GOS, όπου η Samsung μείωνε τις επιδόσεις σε πολλά τηλέφωνα, και αναφορές από κατόχους Galaxy S22 Ultra για προβλήματα με το σήμα GPS, που επίσης αυξάνουν την πίεση στην επωνυμία των Exynos.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.