Τα νέα Honor MagicBook 14 και 15.6 που μόλις ανακοινώθηκαν στην έκθεση MWC 2020, αποτελούν τις Global εκδόσεις των ultrabooks που είχε ανακοινώσει η Honor τον περασμένο Νοέμβριο. Και τα δυο διαθέτουν 1080p IPS panels με 16:9 aspect ratio και εξαιρετικά όμορφο design.

Το Honor MagicBook 14 διαθέτει τη μεγαλύτερη μπαταρία από τα δυο για έναν περίεργο λόγο, των 56Wh. Η φόρτιση γίνεται μέσω Type C στα 65W και το 0% – 36% έρχεται σε μόλις 30 λεπτά. Μάλιστα, με πλήρη μπαταρία θα έχετε 9.5 ώρες playback. Διαθέτουν AMD Ryzen 3500U ή 3700U.  Και οι δυο επεξεργαστές βασίζονται στην AMD Zen+ architecture, ενώ το power button στεγάζει και σαρωτή. Μπορείτε να δείτε ένα σύντομο hands on video για την σύντομη επαφή που είχαμε στην έκθεση με το εν λόγω ultrabook. Να σημειωθεί ότι το λειτουργικό τους είναι Windows 10, αν και στη Κίνα πωλούνται με Linux. Η κατάσταση θα ξεκαθαριστεί μόλις κυκλοφοροήσουν στις μεγάλες αλυσίδες.

Ακολουθήστε το Techmaniacs.gr στο Google News για να διαβάζετε πρώτοι όλα τα τεχνολογικά νέα. Ένας ακόμα τρόπος να μαθαίνετε τα πάντα πρώτοι είναι να προσθέσετε το Techmaniacs.gr στον RSS feeder σας χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο: https://techmaniacs.gr/feed/.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.