Το Black Friday ή ελληνιστί Μπλακ Φράιντεϊ, έχει γίνει θεσμός στην χώρα μας, με όλο και μεγαλύτερες προσφορές κάθε χρονιά. Άλλωστε κανείς δεν είπε όχι σε χαμηλότερες τιμές για τα προϊόντα που θέλει να αποκτήσει,  πόσο μάλλον οι Techmaniacs. Αυτή είναι και η περίοδος που ακούμε την γνωστή ατάκα «είχες και στο χωριό σου Black Friday;». Και η απάντηση έρχεται από τον Κωτσόβολο! Μα φυσικά και είχαμε, και μάλιστα το ξέραμε!

Ένα χρόνο πριν ο Κωτσόβολος μας γνώρισε τον Μαύρο Παρασκευά, που έβαλε τις πρώτες εκπτώσεις στο μπακάλικό του. Τώρα η ιστορία μας επεκτείνεται και στα διπλανά χωριά, που έχουν διαφορετικές ιστορίες να διηγηθούν, δίνοντας εντελώς διαφορετικές εκδοχές για τη δημιουργία του Black Friday.

Τα Άνω και Κάτω Κωτσοβολιώτικα είναι τα δύο χωριά που πρωταγωνιστούν, που την Μαύρη Παρασκευή γίνονται από δυο χωριά χωριάτες και μας βάζουν στην παράδοση της ένδοξης γιορτής.

Η κυρία Κική θυμάται πως όλα ξεκίνησαν από το πανηγύρι  της Αγίας Παρασκευής, που στην προσπάθειά τους να εκμοντερνιστεί, έκαναν τα σεμεδάκια μαύρα, με μαύρο μαλλί. Τα μαύρα σεμεδάκια την ημέρα της Αγίας Παρασκευής έμειναν και μαζί έμεινε και το όνομα Μαύρη Παρασκευή.

Ο Κωτσόβολος για άλλη μια φορά φέρνει μια από τις μεγαλύτερες γιορτές του καταναλωτή στα ελληνικά πρότυπα, δίνοντας μια γεύση Ελλάδας. Μάλιστα προσθέτει άρωμα ελληνικής υπαίθρου. Έτσι δημιουργεί το Μπλακ Φράιντεϊ βολ.2, με τους δύο νέους ήρωες να βάζουν την δική τους νότα στην εξιστόρηση των γεγονότων.

Εμπρέις Γιορσέλβς λοιπόν, γιατί η μεγάλη γιορτή του Μπλακ Φράιντεϊ είναι στον Κωτσόβολο! Θα γεμίσουμε τεχνολογία και τα λάικς θα πάρουν φωτιά!

Ντον’τ σκιπ. Το Μπλακ Φράιντει του Κωτσόβολου δεν το προσπερνάς!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.